Volgende evenement: zaterdag 18 mei 10:00 Opstellingendag : Over je beroepspraktijk

Je hebt macht over je geest, niet over de gebeurtenissen buiten jou.
Besef dit en je zult kracht vinden.
(Marcus Aurelius)

Maak direct een afspraak

"Peter geeft ruimte om je te uiten, is aandachtig" Tineke

Coaching

Bij coaching gaat het om een ontwikkelvraag. Tijdens de coaching leer je je eigen oplossingen te vinden. Je krijgt inzicht in wie jij zelf bent. Je gaat op reis naar je bronnen en drijfveren en leert ze te gebruiken als voedingsbodem voor jouw groei en professionele ontwikkeling.

Dit is wat anderen zeggen over de begeleiding van Peter:

“Peter begeleidt op een manier die je laat voelen dat jij degene bent om wie het gaat en jij de weg bepaalt.” Rita Suter
“Peter begeleidt heel fijn, hij geeft ruimte om je te uiten, is aandachtig en kan op een rustige manier leiding geven. Hij geeft veel veiligheid en vertrouwen, niets hoeft perse en alles is goed, er komt wat er komt. Dat maakt dat precies de dingen kunnen gebeuren die mogen gebeuren.” Tineke

Het coachings-traject

In het coachingstraject starten we bij het hier en nu. We verhelderen je ontwikkelvraag en maken een plan om je te ondersteunen bij het bereiken van haalbare doelen.
Coaching is een kortdurend traject. De duur is afhankelijk van de hulpvraag en wordt in overleg bepaald. Tijdens de coaching maak ik gebruik van diverse methoden en technieken.