Volgende evenement: zaterdag 18 mei 10:00 Opstellingendag : Over je beroepspraktijk

Peter-foto

Oude patronen die gezien worden kunnen zich omvormen tot nieuwe krachten.

Maak direct een afspraak

Peter-foto

"Peter is serieus, luistert goed en ik kan zijn droogheid en humor erg waarderen. Fleur Hendriks"

Over mij

Direct na mijn VWO begon ik bij een accountantsbureau en leerde het accountancyvak en alles wat met geld en bedrijfskunde heeft te maken kennen. In een CV opstelling kwam ik erachter wat dit werk voor mij betekent. Ik leerde met een objectieve blik naar een heel belangrijke drijfveer van mensen te kijken, namelijk hoe gaan zij om met geld. Die objectieve blik is voor mij een belangrijke vaardigheid geworden bij het begeleiden.

Het menselijke aspect

Vanaf 2004 heb ik diverse managementfuncties vervuld en ik raakte steeds meer geïnteresseerd in het menselijke aspect van samenwerken. Ik begon opleidingen te volgen voor persoonlijke ontwikkeling en coaching en een hele nieuwe wereld van menselijke relaties ging voor mij open.
Voor mij was het een eye-opener, dat gebeurtenissen uit het verleden, familieverbanden en bepaalde opvattingen belangrijke elementen zijn die mijn houding in mijn (werk)relaties bepaalden. Het was een verrassing, dat dat voor anderen ook zo is.
En het was een openbaring, dat zodra je het verleden onder ogen ziet en durft te aanvaarden dat er ook veranderingen ontstaan.

Ruimte en sfeer scheppen

Mijn passie is om ruimte en sfeer te scheppen waarbinnen mensen oude ervaringen of patronen onder ogen zien, deze ervaringen verwerken en daardoor een stap naar de toekomst kunnen zetten. Oude patronen kunnen zich omvormen tot nieuwe krachten!

Expertise

Ik heb opleidingen gedaan over familieopstellingen, organisatieopstellingen en systemisch coachen bij het Bert Hellinger instituut en ‘het nieuwe opstellen’ bij de Bert Hellinger Lebenschule, Professionele communicatie en de trainersopleiding bij Phoenix opleidingen, teamcoaching bij de Baak, persoonlijke ontwikkeling bij het NCOI, meditatieopleiding bij Thomas Maier en Agnes Hartdorp.
En Workshops gevolgd bij Sophie en Bert Hellinger, Carola Castillo, Daan van Kampenhout, Irene Grijpink, Wiebe Veenbaas.